HHC - Statut legal

Este legal HHC în Europa?

Da, HHC este legal în majoritatea țărilor din lume, inclusiv în Europa. Deși produsele HHC sunt legal accesibile în Europa și în multe alte țări, este important să fiți informați despre legile referitoare la HHC în zona dvs. specifică.

Câte ani trebuie să aveți pentru a utiliza HHC?

Deși nu există reglementări care să stabilească vârsta minimă necesară pentru achiziționarea HHC, există reglementări statale care necesită ca utilizatorii să aibă cel puțin 18 ani pentru a putea cumpăra produsul. Prin urmare, trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a achiziționa produsul online sau dintr-un magazin fizic.

Este legal HHC în armată?

Da. Utilizarea oricărui produs de canepă sau derivat din canepă este strict interzisă.

De ce este legal HHC?

Cea mai nouă metodă de obținere a HHC este prin hidrogenarea canabinoizilor extrași din canepa industrială sub presiune cu un catalizator. Acest lucru înseamnă că acum putem extrage HHC din CBD, ceea ce este complet legal și nu lasă reziduuri de THC.

Este legal HHC în Romania?

HHC, abreviere pentru „hexahydrocannabinol“, este unul dintre numeroșii canabinoizi care pot fi găsiți în canepa industrială. Deoarece este derivat din canepă, care este legală în Romania, HHC este, de asemenea, legal. Toate produsele care conțin HHC trebuie, de asemenea, să respecte o concentrație de 0,2% THC sau mai puțin, ceea ce le face sigure pentru consum.

Unde este interzis HHC?

HHC este interzis în unele părți ale Americii, inclusiv în Arizona, Arkansas, Idaho, Illinois, Iowa, Mississippi, Nevada, New York, Dakota de Nord, Utah și Washington.

      Contact US